Heb ik garantie op producten?

Ja! Kijk voor meer informatie in Garantie

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn bij Computershop Millingen € 6.95 ongeacht hoe groot uw bestelling is. Uw bestelling wordt netjes ingepakt en u krijgt een TrackTrace code om uw bestelling te volgen. Wij verzenden NIET per brievenbuspost!

Wanneer is mijn bestelling verzonden?

Zodra uw bestelling is verzonden ontvangt u van Computershop Millingen een email met meer informatie over de zending van uw bestelling.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Indien u op werkdagen voor 22:00 uur besteld, dan doen wij er alles aan om uw bestelling nog de zelfde dag te versturen. Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wij verwachten dat uw bestelling de volgende dag wordt bezorgd, Mits er geen vertraging is bij PostNL.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Indien u een bestelling heeft geplaatst, dan kunt u deze nog wijzigen of annuleren voordat u een email van ons heeft gekregen dat uw bestelling in behandeling is. Zodra u een email heeft gekregen met de status ” in behandeling ” dan is uw bestelling zo goed als verwerkt en klaar voor verzending gemaakt.

Heb ik 14 dagen bedenktijd om mijn bestelling te retourneren?

Uiteraard kunt u uw bestelling binnen de wettelijke 14 dagen bedenktijd retourneren. Houdt er rekening mee dat de retour verzendkosten voor uw eigen rekening zijn. Wij vergoeden alleen de verzendkosten, indien u het artikel defect geleverd heeft gekregen.